Site icon Opsumo

Gaggan returnerer til Oslo!

Gaggan kommer tilbake til Oslo!

Gaggan tilbake i Oslo for en ny runde med matkunst

Det var en stor suksess da Gaggan besøkte Oslo i slutten av september i fjor. Etter å ha hatt en tredagers kitchen takeover på restauranten Der Pepperen Gror, der nærmere 350 personer fikk smake retter hentet fra restaurantene til den indiske kokken Gaggan Anand, har han faktisk ønsket seg tilbake. Han elsket Oslo og gjestene!

Han er klar for mer, og er du?

Gaggan Anands restaurant ble i år kåret til Asias 3. beste restaurant og Thailands aller beste restaurant av Asia’s 50 Best Restaurants. I fjor havnet han på 17. plass på The World’s 50 Best Restaurants. Nå er han tilbake i Oslo i seks hele dager fra 10. juni til 15. juni, og det vil bli lagt ut ca 700 plasser.

Gaggan har flere restauranter, inkludert Ms. Maria & Mr Singh og Gaggan at Louis Vuitton i Bangkok. Han er kjent fra Netflix-serien Chef’s Table og er i vinden.

Da jeg og Terje Ommundsen fra Plah og Ahaan kjørte Gaggan rundt i Oslo, uttrykte han sin kjærlighet for byen. Han var til og med klar for å flytte til Kampen, sa han spøkefullt. Denne gangen tok det ikke lang tid å få en avtale på plass, da Gaggan selv ringte og ville tilbake til Oslo.

Forrige gang ble plassene revet bort på få minutter, og billettene for den kommende runden legges ut den 15. mai kl 11:00. Prisene varierer fra 2500 til 2900 NOK for menyene, og vinpakke er tilgjengelig mot et tillegg.

For mer informasjon og oppdateringer, følg med på Der Pepperen Grors hjemmeside og sosiale medier. Lykke til med å sikre deg bord, og få en smakebit av Gaggans kulinariske mesterverk!

Exit mobile version