Site icon Opsumo

Semifinaletap for Pellistri og Uruguay: Nederlaget i semifinalen

Semifinaletap for Pellistri og Uruguay

Colombia slo Uruguay med 1-0 i Copa America. Uruguay spilte med ti mann etter en utvisning i første omgang. Jefferson Lerma scoret kampens eneste mål. Uruguay skal nå spille bronsefinale mot Canada. Facundo Pellistri ble byttet ut i pausen. United har vist interesse for Manuel Ugarte, som nå angivelig ønsker å bli United-spiller. PSG og United har hatt samtaler om Ugarte, men en overgang vil ikke skje før Copa America er over. United håper at tapet vil føre til fremdrift i overgangsaktiviteten. Facundo Pellistri kan også være en spiller som blir solgt denne sommeren. Argentina og Colombia møtes i finalen, der Uniteds spillere Lisandro Martínez og Alejandro Garnacho deltar. Argentina jakter sin andre strake Copa America-tittel.